Plantenkwekerijen.be blauwehydrangeamacrophyllawolk item10
images1a
Home België Zoeken per categorie
Nederland Frankrijk Verenigd Koningrijk Duitsland Nieuws  Links Contact
cosmosoranje2 campanulaoctopuspink lavendulalilac

Plantenkwekerij Greet & Chris

Sinds enkele jaren houden Greet en Chris er een kleinschalige kwekerij met bijzondere vaste planten en eenjarigen op na, alle te koop aangeboden planten zijn van eigen kweek.

Zeldzame planten , onderworpen aan een strenge selectie

Het is de bedoeling bijzondere planten, heesters, rozen en klimplanten aan te bieden die zeldzaam in de handel zijn. Alle planten worden onderworpen aan een strenge selectie. Zo wordt o.a. getest op resistentie tegen ziektes en plagen, de bloeivastheid op kleur en uiteraard wordt ook de winterhardheid gecontroleerd. Planten die niet voldoen aan deze eisen worden niet in het gamma opgenomen of uit het gamma verwijderd.

Bloembakken voor ieder seizoen

Naast de pure plantenverkoop kan men bij Greet & Chris ook terecht voor het opvullen van zijn bloembakken, dankzij een jarenlange ervaring en eigen kweekkwaliteit, slagen zij er in ieder seizoen prachtig bloeiende bloembakken te realiseren, van kerst tot Pasen en van winter tot zomer.

Advies voor de kleine stadstuin en dakterras

Wie de tijd of inspiratie niet vindt om zelf zijn stadstuin of dakterras (her) aan te leggen, kan bij Greet & Chris terecht die met hun groene vingers uw tuin in een pareltje herschapen.

Maretakken voor bloemschikkingen of kerstversieringen

Iedere herfst gaat Chris letterlijk de boom in , net als de oude druiden snoeit hij er de maretak en stelt u in staat deze magische 'mistletoe' , symbool van het nieuwe leven, liefde en vruchtbaarheid toe te passen in prachtige bloemschikcomposities , kerstversieringen of gewoon als talisman op de slaapkamer te bewaren.

Voor meer info : tel - 0475 21 24 06 of mail : greet.bloemen@hotmail.com - Voor een plantenlijst : klik hier

raphsodyinblueopengaan
Leucanthemumstina
hebekirkii
salviahotlips leucanthemumderniersoleil2debloeioktober agastachgoldenjubileecloseup
maretakstukje

Tal van schitterende tuinen in binnen -en buitenland zetten ieder jaar hun deuren op voor de bezoekers

DEELNEMERS OPEN TUINEN 2014

Verenigd Koningrijk